Crash n Recovery på SCMF 2013

Ett av banden jag följt närmare sedan jag såg dem första gången på festivalen i Vemdalen 2012 är Crash n Recovery från Bollstabruk. Jag gillar verkligen deras egenskrivna musik och haft förmånen att få se dem några tillfällen under året som gått. Mycket har också hänt under det gångna året, bland annat har albumet ”Post the storm” spelats på countryradio både i Sverige och i andra länder i Europa. Innan den här spelningen på SCMF har man skrivit en del nytt material och planerar att ge ut en ny skiva i höst.

Publiken hade vid det här laget tilltagit och var bra med på noterna när Mats Rådberg presenterade bandet och meddelade att han hade höga förhoppningar. Det var många som hade svårt att sitta stilla till bandets upptempolåtar, med den riktigt snabba ”Deep in the Woods” som avslutning. Sångerskan Linda Engström sjunger med kraft och övertygelse, och berättar mellan låtarna om hur de kommit till, vem eller vilka skeden i livet de handlar om. Personliga favoriter är ”Anna Lee” och ”See you around”.

Mycket högt betyg till Crash n Recovery!

IMG_1814_650D IMG_1892 IMG_1903 IMG_1911 IMG_1920