George Jones Tribute med Andreas Johansson

Den tredje punkten på lördagens program på Scandinavian Country Music Festival var en tribute till låtskrivaren och artisten George Jones, som tyvärr gick bort i april i år. Sångare i denna tribute var Andreas Johansson och till sin hjälp hade han en blandning av musiker från olika band som deltog i festivalen. Dessutom hade han två sångerskor som delade på uppgiften att vara duettpartner till Andreas, under ett par duetter som originalet gjorde tillsammans med Tammy Wynette, med vilken han även var gift under första halvan av 1970-talet.

Andreas Johansson var en duktig sångare och de båda sångerskorna han hade till sin hjälp gjorde ett bra jobb. Jag saknade dock några av Jones hits för att ge denna tribute full pott, men det är ju som alltid en fråga om personlig smak i stor utsträckning.

Andreas Johansson, George Jones Tribute IMG_1795_650D IMG_1796_650D