Crash n Recovery spelar in nytt

Idag fick vi glada nyheter från Crash n Recovery, bandet går nämligen in i studio igen för att spela in uppföljaren till fjolårets debutalbum Post the storm. Det är mycket glädjande att höra att det är nytt material från CnR på gång, då Post the storm gått mycket bra på radiostationer runt om i Europa. Vi ringer Linda i bandet och ställer ett par frågor:

-När planerar ni att släppa det nya albumet?

-Vi släpper singeln ”Minefield” i februari och albumet kommer i september.

-Post the storm har ju går riktigt bra på radio bland annat runt om i Europa. Hur är det nya låtmaterialet, kommer vi att känna igen oss?

-Absolut! Det blir mer folk country över denna skiva i och med att vi ersatt elgitarr med fiddle och mandolin, sedan är övriga medlemmar mer involverade i sången än på förra albumet. Vi har även några samarbeten i form av duetter med andra artister.

-Det låter bra! Är det du och Roberth (gitarrist i bandet och Lindas sambo reds anm.) som har skrivit alla låtarna även till detta album?

-Ja, det är jag och Roberth som skrivit materialet.

Vi önskar Linda och killarna i bandet lycka till och ser verkligen fram mot det nya albumet.

IMG_1814_650D