Svenska texter

Einar Blixt har skickat ett antal svenska texter till engelska countrylåtar till oss. Vi kommer att presentera ett urval av dessa här på sidan och om någon där ute känner för att ta upp låtar med Einars texter i sin repertoar kan ni kontakta oss så förmedlar vi kontakt med Einar.

 

Hjärtat Mitt

( Your Cheatin Heart )

Text: Einar Blixt     Musik: Hank Williams

Vers 1

Du är mitt liv, du är mitt stöd

Du är mitt allt, som livets bröd

När du försvann, blev allt så tyst

Jag saknar dig, din mun jag kysst

Sticket

Du finns ändå kvar, här i mitt hus

Din ande den svävar, i minnet ljust

Du vandrar omkring, i rummet ditt

Precis som du gör, i hjärtat mitt

Vers 2

Du återkom till mig en dag

Och gläder mig med dina drag

Med tiden det blev ändå vi

Ditt hjärta från mig, ej vill vara fri

Sticket