Jimbob Convoy: Skivsläpp med försening

the_legacyNyligen släpptes en skiva med en brokig historia. Under slutet av 90-talet och fram till 2001 spelade göteborgsbandet Jimbob Convoy runt om i landet. Bland annat på Herrljunga Countryfestival och Pustervik. Bandet jobbade också på ett debutalbum, men när albumet färdigställts splittrades bandet och skivan släpptes aldrig. Men nu, 15 år senare, når albumet The Legacy ut till countrypubliken.

Det är mycket trevlig lyssning vi bjuds på med spåret Beans n Bear som en personlig favorit. Hela albumet känns väl genomarbetat och enligt uppgifter på bandets Facebook-sida så finns det material till ett par EP också. Vi väntar med spänning på dessa och hoppas under tiden på en återförening av bandet.

Du hittar The Legacy där du lyssnar på digital musik, bland annat Spotify, Jimbob Convoy – The Legacy

/Christer